EROTICLAND – NAJVEČJI EROTIČNI FESTIVAL V EVROPI

EROTICLAND je veliki erotično-zabavni spektakel, ki je prvi prodrl v svet svetovne erotične in porno scene ter takoj pritegnil veliko pozornost in zanimanje javnosti tako doma kot v tujini.

Za vas pripravljamo šest prizorišč, erotično-senzualne performanse SVETOVNO znanih zvezd, številne delavnice in prikaze tehnik za dvig libida! Prav tako se boste seznanili z novimi idejami za izboljšanje spolnih užitkov, sexy programom LADIES ONLY, največjo ponudbo erotičnih pripomočkov in igračk na enem mestu, kinky in bondage performansi!

Ves čas pa bo za HUD glasbeno-plesni vibe skrbel DJ, ki bo poskrbel, da se boste domov vračali v zgodnjih jutranjih urah.

KAJ SE SKRIVA POD BESEDO EROTICLAND?

Če povzamemo na kratko: V Slovenijo prihaja najbolj vroč in največji erotični festival v EVROPI – EROTICLAND!

Že enajst let je bil prvi vikend v decembru rezerviran za sLOVErotiko – sejem erotike v Celju. Lani je ta dogodek doživel svojo zadnjo ponovitev in zato letos na celjsko sejmišče prihaja EROTICLAND!

EROTICLAND je največji erotični festival v EVROPI! Za vas smo pripravili NAJVEČJI, NAJBOLJ VROČ in NAJBOLJ SPEKTAKULAREN festival Erotike, ki ste ga kadarkoli doživeli!

Oglejte si PROGRAM DOGAJANJA in se prepričajte, zakaj prvega EROTICLANDA enostavno ne smete zamuditi!